Nieuws


Themalessen november

Ook in november weer een ruim aanbod aan themalessen. Aanmelden kan via de lesagenda maar daarnaast zijn de themalessen ook vrije inloop.

Kosten zijn €15,- p/p of 5 x voor €65,-.

Inloop voorafgaand aan de dames- en herenmiddag

Naast de standaard inlooplessen is er ook de kans om mee te doen aan de inloop voorafgaand aan de dames- en herenmiddag.

Voor de heren is dit van 10.00-10.45 en de dames van 11.00-11.45.

Alleen deelnemers van de wedstrijd kunnen meedoen aan deze speciale inlooplessen en daarvoor hebben we ook aantrekkelijke tarieven: €10 p/p of 5x voor €40.


Trackman komt naar de teaching en fitting studio!

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de afgelopen maanden hard gewerkt wordt aan het moderniseren van onze driving range. Als pro’s zijn wij hier natuurlijk erg blij mee en ik streef er als headpro naar om hier het voortouw in te hebben. We hebben demo’s mogen meemaken van zowel Flightscope als Trackman en binnenkort kan iedereen op de club leren en genieten van een prachtige launch monitor in de vorm van de Trackman 4.

Mijn dank gaat uit naar de vier investeerders (die op dit moment anoniem zullen blijven), die het mogelijk hebben gemaakt om deze vernieuwing op de Keppelse door te voeren! Zonder de €20.000 die ik van jullie mocht lenen was het niet mogelijk geweest. Dit is de eerste stap in de uitwerking van een visie die de Keppelse Golfacademie op de kaart gaat zetten!

 

Met de komst van TrackMan komen nieuwe kansen en de eerste daarvan is het opzetten van een simulator omgeving. Met slecht weer en in de avonduren zal het mogelijk zijn om door te gaan met de lessen met behulp van de indoor simulator. U slaat ballen tegen een scherm met projectie van een driving range of golfbaan ergens in de wereld en ziet op het scherm de bal vliegen alsof u zelf op die baan staat.

Naast het gebruik voor lessen zal het ook mogelijk zijn op bepaalde tijden de ruimte te boeken om met een groep van maximaal 4 personen een rondje golf te spelen. De verwachting is dat dit rond eind november gerealiseerd zal zijn. We zullen dan ook van start gaan met een avond wintercompetitie op de club. Binnen op de simulator 9 holes spelen met een klassement waar aan het eind van de winter een paar prijsjes te winnen zijn. Hierover volgt later nog meer informatie als het allemaal af is.


Vanaf januari fitting center op de Keppelse!

Vanaf 2018 ga ik starten met een professionele fitting center. Gesprekken zijn al onderweg met een aantal merken waarvan twee al definitief zijn voor aankomend jaar. De wens is om in eerste instantie met drie of vier merken te beginnen zodat iedereen iets moois heeft om uit te kiezen.

Fittings kunnen vanaf begin 2018 via de online agenda ingeboekt worden in mijn agenda als een apart lestype. Dit zullen sessies zijn van 50 minuten. Kosten van de fitting zullen gelijk staan aan een les en als er een set besteld wordt zal dit (deels) vergoed worden in de prijs van de set. In zover dat mogelijk is zullen we er naar streven mee te gaan met de prijzen van bijvoorbeeld Jumbo Golf. Uiteraard bied ik een professionele service met ondersteuning van TrackMan 4 en hoop ik zowel de huidige leden van de Keppelse, als potentiële nieuwe leden, hiermee te stimuleren.


Naar de online lesagenda