Starten met golf


Golf is een sport waar iedereen van kan genieten. Wij willen als golfschool de drempel zo laag mogelijk houden en bieden daarom verschillende leuke mogelijkheden om kennis te maken met het spel of je baanpermissie en handicap te halen.

* Alle lessen zijn inclusief ballen en lesclubs indien nodig.

Eenmalige Kennismakingsles

Wil je als groep eenmalig kijken of golf iets voor je is. Daarvoor bieden wij een mini clinic van 60 minuten waar de basistechnieken pitch/swing en het putten behandeld zullen worden.

Kennismaking voor beginners in groepsverband (mini clinic).

  • 3 personen € 60,- voor 60 minuten.
  • 4 personen € 65,- voor 60 minuten.
  • 5 personen € 70,- voor 60 minuten.
  • 6 personen € 75,- voor 60 minuten.

Golf experience pakket, kennismakingspakket

De PGA professionals van de Keppelse  bieden special voor starters het golf experience pakket aan. Deze cursus van 3x 45 minuten in groepsverband is gericht op beginners die de golfsport echt willen ervaren en is de perfecte opstap naar een lespakket en HCP 54!

  • 3 lessen van 45 minuten voor 4-6 personen, Slechts €45,- per persoon!
  • Alle basistechnieken van het spel worden kort behandeld en tijdens de laatste les ga je ook even de baan in!

Heb je zelf al een groep samengesteld dan kan je gelijk contact opnemen om de lessen in te plannen. Heb je niet minimaal 4 personen dan kan je op een wachtlijst gezet worden en wordt een groep samengesteld zodra er voldoende aanmeldingen zijn.


Starten met Golf, op naar baanpermissie en hcp. 54

Laagdrempelig en leuk starten met golf. In groepsverband 12 lessen, met als doel na 6-8 lessen baanpermissie te krijgen en je klaar te stromen richting je eerste kaart.

Je kunt zelf een groepje samenstellen of je opgeven voor een wachtlijst. Dan stellen we groepen samen als er genoeg aanmeldingen zijn!

  • 2 personen € 269,- p/p voor 12 lessen van 45 minuten.
  • 3 personen € 199,- p/p voor 12 lessen van 45 minuten.
  • 4 personen € 169,- p/p voor 12 lessen van 45 minuten.

Gebruik van lesclubs is inbegrepen. Kosten voor het examen zijn niet inbegrepen is de lesprijs.

Als je liever individueel lest kan je ook een serie losse lessen nemen. Voor starters die graag met individuele lessen hun GVB willen halen adviseren we een pakket van 10 (voor de prijs van 9) te nemen.

 

Naar de online lesagenda