Wilt u starten met golf? Kom golfen bij de Keppelse! Naast onze aantrekkelijke opties om te gaan lessen hebben wij namelijk ook een van de grootste en meest enthousiaste rabbitafdelingen in Nederland, waardoor u als startende golfer bij ons altijd goed zit!

Wilt u geheel vrijblijvend kennismaken met het spel? Bij ons heeft iedereen recht op één kennismakingsles met 50% korting om te ervaren hoe leuk golf is.

U kunt vervolgens inschrijven voor onze groepslessen of u aanmelden voor een individueel traject naar baanpermissie.

Toch liever een serie losse lessen volgen? Ook dit kan bij de Keppelse. Neem hiervoor meer contact met ons op.

Baanpermissiepakket voor starters

 • 6 lessen van 45 minuten.
 • Uitleg van de regels en etiquette.
 • Gebruik van golfclubs en ballen tijdens de lessen.
 • Onbeperkt toegang tot de oefenfaciliteiten (gedurende de periode van de lessen), excl. oefenballen. 

Tarieven

 • 1 persoon: € 250
 • 2 personen: € 137,50 per persoon
 • 3 – 6 personen € 99 per persoon (€ 79 t/m 18 jaar)

De kosten om te registreren voor NGF-baanpermissie zijn niet inbegrepen in het bedrag.

U kunt zich aanmelden als groep van 3 – 6 personen. Indien u alleen bent maar wel in een groep wil lessen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. We starten dan zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

U kunt kiezen om één les per week te volgen gedurende zes weken of twee lessen per week gedurende drie weken.

Tijdens de lessen maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basis van de techniek en etiquette. U doet ook op een veilige manier baanervaring op.

Na afloop van de serie lessen krijgt u afhankelijk van het bereikte niveau een vorm van baanpermissie.

 • Lokale baanpermissie: hiermee kunt u de baan in tijdens de rabbitbijeenkomsten of met iemand die door de rabbitcommissie is toegewezen.
 • NGF-baanpermissie: hiermee kunt u de baan in met alle andere golfers die al in het bezit zijn van HCP 54. Deze is geldig op de meeste banen in Nederland.

Het secretariaat vraagt dan het NGF-pasje ‘baanpermissie’ aan. Kosten van registratie van uw baanpermissie bij de NGF zijn niet inbegrepen in het bedrag. U kunt onderaan deze pagina meer informatie hierover terugvinden.

Voordelig een set aanschaffen als beginner?

Na afloop van het pakket kunt u gebruikmaken van een speciale aanbieding voor een halve set met clubs voor maar € 219 (normaal € 279). U kunt natuurlijk ook een fitting voor een complete set laten doen!

Om verder te spelen onder begeleiding wordt u in contact gebracht met de rabbitcommissie. Deze commissie organiseert de rabbitochtend op maandag om 8.30 uur en, van april tot medio oktober, de rabbitavond op donderdag vanaf 17.00 uur.

De rabbitochtend en -avond zijn er speciaal om beginnende spelers te begeleiden naar de volgende stap: het behalen van handicap 54.

U kunt ervoor kiezen om door te gaan met individuele lessen of om aan te sluiten bij onze seizoenslessen. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de rabbits voor spelers met baanpermissie een speciaal pakket samengesteld. 

Abonnement voor spelers met baanpermissie € 69 per maand

 • Twee lessen per maand in groepsverband.
 • Twee keer per maand meedoen met de rabbits, bij vaker meedoen betaalt u het introductietarief (€ 20 – 9 holes / € 35 – 18 holes)
 • Onbeperkt toegang tot de oefenfaciliteiten, excl. oefenballen.

*Bent u al clublid na behalen van de baanpermissie, dan kunt u doorgaan met vier lessen per maand!

Gedurende deze periode is het noodzakelijk om uw theorie-examen te halen. Hier wordt u door de pro ook in begeleid. Kosten voor afname van het theorie-examen op de Keppelse bedragen € 20.

 

Registratie van baanpermissie bij de NGF

Indien u in aanmerking komt voor een NGF-baanpermissie dan dient u aangemeld te worden bij de vereniging. Wij hebben hiervoor op de Keppelse drie mogelijkheden:

 1. U kunt lid worden van de Keppelse Golfclub.
 2. U kunt zich aanmelden voor handicapregistratie bij de KGC
 3. U kunt gebruik maken van een kennismakingsarrangement van drie maanden.

Indien u voor een van de bovenstaande mogelijkheden kiest, verzorgt het secretariaat van de KGC de administratie en ontvangt u het NGF-pasje ‘baanpermissie’.

Informatie over het tarief vindt u bij Lidmaatschap>>  Tarieven 2020 .

Het inschrijfformulier kunt u aanvragen bij het secretariaat of hier downloaden: aanvraag hcp-registratie .

Toch liever een serie losse lessen volgen? Ook dit kan bij de Keppelse. Neem hiervoor meer contact met ons op.