Ieder jaar houden wij op de Keppelse een TrackMan wintercompetitie. Wij bouwen onze prachtige teaching-en-fittingstudio om naar een afgesloten ruimte met golfsimulator. Onze indoor ruimte is klein maar uitermate sfeervol en perfect te gebruiken bij slecht weer. Wekelijks geniet een grote groep mensen van de verzameling topbanen over de wereld. Naast het spelen in de TrackMan competitie kunt u de ruimte op afspraak ook huren voor het trainen of spelen op de simulator.

TrackMan-wintercompetitie 2022-2023

De TrackMan wintercompetitie gaat dit jaar van start op maandag 28 november. In totaal zullen er 12 speelweken zijn (week 48, 49, 50, 51, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08). Elke week wordt er een verschillende 9 holes baan gespeeld in onze indoor ruimte!

Klassementen en Prijzen

Weekprijzen:

  • Beste Netto score heren: €10 waardebon
  • Beste Netto score dames: €10 waardebon
  • Beste Bruto score heren: €5 waardebon
  • Beste Bruto score dames: €5 waardebon
  • Nearest the pin: €30 waardebon

Klassementen:

  • Beste 4 Bruto scores: Gratis les of 1 uur op de trackman spelen
  • Beste 4 Netto scores: Gratis les of 1 uur op de trackman spelen

Meedoen?

U kunt zich aanmelden per week of een pakket afnemen voor de hele winter:

  • Kosten per week zijn €12,50 om mee te doen en €2,50 inzet voor de prijzen.

Er staat 30 minuten speeltijd per persoon. Als tweetal heeft u dus 60 minuten en als drietal heeft u 90 minuten om de ronde van 9 holes te spelen!

Vragen?

Neem contact op met Frank als u vragen heeft over de wintercompetitie. Dit kan via het email adres golfacademie@keppelse.nl of door te appen/bellen op 06-28558000.


Lessen, fitten of trainen op de Simulator?

Op de Keppelse bieden we de mogelijkheid om (ook met slecht weer of als het buiten donker is) door te gaan met lessen en fitten in onze afgesloten en verwarmde teaching-en-fittingstudio. U kunt met behulp van onze prachtige installatie precies zien wat u doet en op een zeer effectieve manier aan uw spel werken.

Omdat u slaat in een doek is het ook mogelijk om uw eigen ballen te gebruiken en dat levert een bijzonder optimale ervaring op als u komt fitten voor een nieuwe set.

Betrouwbare gegevens van TrackMan 4 maken het een bijzondere en net echte ervaring als u speelt op een van de prachtige topbanen over de wereld. U slaat tegen een doek waar met een full-hd-beamer een projectie getoond wordt van een golfbaan. U ziet de bal vliegen alsof u daar echt bent.

Een uur trainen kan heel erg leuk en leerzaam zijn op de TrackMan-simulator. U kunt gebruikmaken van de TrackMan-software om exacte gegevens te verzamelen over hoe uw club de bal raakt en wat de bal allemaal doet en dit kan allemaal met uw eigen golfballen. Leer precies hoe ver u slaat met iedere club en hoe u uw slag kunt optimaliseren.

Kosten

Lessen en fitten  op de simulator kost hetzelfde als een gewone les of fitting bij Frank of Roy. Zie hiervoor ons standaard lesaanbod.

Huren van de ruimte om te trainen of te spelen kan in overleg gepland worden. Dit kan als de ruimte beschikbaar tegen een tarief van €30 per uur.

Beschikbaarheid

U kunt zelf trainen op momenten dat de simulator beschikbaar is; er is dan altijd iemand van de Academie aanwezig om u te ondersteunen. Om beschikbaarheid door te nemen kunt u contact opnemen met de professionals.