Jeugdles

Handicap 54

Jeugdlid worden

JEUGDLES

Als je begint met golfen is de jeugdles bij de Keppelse een leuke en goede manier om je het golfspel eigen te maken. De jeugdleden hebben les op zondagochtend. De lesgroepen zijn ingedeeld naar leeftijd.

Heb je belangstelling dan kun je altijd twee lessen vrijblijvend meedoen. Na deze twee lessen moet je besluiten of je door wilt gaan of wilt stoppen..

HANDICAP 54

Als je met les begint, krijg je vaak al na een paar lessen baanpermissie. Dat betekent dat je bij ons als jeugdlid heel snel onder begeleiding in de baan mag gaan spelen. Je mag vanaf de zwarte tegel in de baan beginnen. Als je hier voldoende punten mee hebt behaald onder begeleiding van een jeugdcoach, mag je vanaf de gele tegel gaan spelen. Als je ook hier voldoende punten voor hebt behaald, mag je vanaf de oranje tee afslaan. Zodra je vanaf de oranje tee afslaat kun je handicap 54 behalen. Voorwaarde is wel dat de beheersing van de theorie voldoende is. Als aan deze voorwaarde is voldaan, kan onder begeleiding van een jeugdcoach geprobeerd worden voldoende punten te behalen voor handicap 54.

JEUGDLID WORDEN

Meer informatie over de jeugdlessen?
Neem dan een kijkje op de website van de Keppelse.