Over ons

Tot snel op de Keppelse!

Welkom bij Frank Hoekzema Golf

Welkom op de website van de Keppelse Golfacademie. Wij streven ernaar om iedereen meer plezier te geven in het spel en uw spelniveau te verhogen. We zijn vooruitstrevend in onze lesaanpak en altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen de golfsport, dus of u nu een beginner bent of een ervaren golfer, bij ons zit u altijd goed.
De Keppelse is een vereniging met een gezellige sfeer. De kernwaarden en tradities van de sport houden wij altijd centraal. Zo bieden wij verschillende les- en trainingsmogelijkheden voor golfers van alle leeftijden op elk niveau. Doordat wij een gemotiveerd team aan professionals hebben die op verschillende gebieden kunnen helpen, kunt u altijd bij ons terecht met al uw wensen in de sport.
Kijk rustig rond en neem gerust contact op als u meer wil weten.

Over golfprofessional Frank Hoekzema

Voor de Utrechtse Frank Hoekzema komt zijn golf carrière niet uit het niets. Hij is geboren in 1982 en heeft een groot deel van zijn jeugd doorgebracht in Engeland waar hij ook kennis heeft gemaakt met de golfbaan. Hier zette hij zijn eerste stappen op de golfbaan en inmiddels is hij er niet meer weg te slaan.

Na een tijdje verhuisde Frank weer terug naar Nederland om ook hier zijn golfspel te verbeteren. Hier heeft hij er veel tijd in gestopt. En met succes …

In 2006 heeft Frank zijn opleiding tot PGA Professional succesvol afgerond. Vanaf dit moment streeft Frank ernaar om iedere golfer meer plezier te laten beleven in het golfspel. De kracht van Frank en zijn team is  het bieden van een persoonlijke aanpak; elke golfspeler handelt en leert namelijk op zijn of haar eigen manier.

In 2011 is Frank met zijn vrouw en twee kinderen vanuit de regio Utrecht naar de Achterhoek verhuisd. Vanuit Doesburg is de link naar golfclub de Keppelse snel gelegd en met veel trots dragen Frank en zijn collega's de visie en passie uit waarmee zij golfspelers helpen om te verbeteren.

In 2018 heeft Frank, samen met zijn team, een grote professionaliseringsslag gemaakt op de Keppelse door het implementeren van de Trackman 4 Golfsimulator. Daarnaast is het dienstenpakket uitgebreid met het clubfitten, waardoor uw clubs nog beter gebruikt kunnen worden.

Onze professionals

Frank Hoekzema
Frank Hoekzema
PGA Headprofessional

Frank Hoekzema heeft zijn passie voor golf niet van een vreemde. Toen hij 12 was stond hij samen met zijn vader voor het eerst op de baan. In het begin vond hij het weinig aan maar vanaf het moment dat hij de baan echt op mocht was hij verkocht. Dit omdat het spel hem veel moois biedt, hij wordt geconfronteerd…

Coen Sloot
Coen Sloot
Golffysiotherapeut

Coen Sloot is woonachtig in Hummelo en werkzaam als fysioherapeut/praktijkhouder bij Fysioplus wat op steenworp afstand is van de Keppelse. Zo geeft Coen aan: “Hole 1 kan ik vanuit onze fitnessruimte zien!”. De golfsport heeft hem gegrepen om zijn complexiteit van elementen waarbij de meeste aandacht uitgaat naar het fysieke. Opleiding BACKtoGOLF en GPA hebben bijgedragen om inzicht te krijgen…

Roy Teunissen
Roy Teunissen
PGA B professional
Onze PGA B Professional Roy Teunissen is een echte Wehlse. Hier is hij geboren en getogen. De liefde voor golf komt uit een onverwachte hoek. Nadat Roy 13 jaar lang een fanatieke motorcrosser was, switchte hij in 2013 van hobby. Hij had geen motivatie meer voor de motorcross waardoor hij op zoek ging naar iets nieuws. Door zijn verblijf op…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Start vandaag nog met golfen

Vanaf €69,- per maand
Lees verder