Seizoenslessen- en trainingen

Winterlessen

Elke winter hebben wij een aanbod aan groepslessen op de Keppelse. We bieden twee pakketten aan. Pakket 1 vindt om de week plaats en pakket 2 in de tussenliggende weken. Het doel van pakket 2 is om een aanvulling te bieden waarbij de stof van pakket 1 herhaald en getraind wordt in de vorm van leuke oefenvormen. We volgen een vast programma per week met als voordeel dat u eventueel een keer aan kunt sluiten bij een andere groep als u op het vast geplande moment in de week niet beschikbaar bent.

Naast de winterlessen werken we ook samen met een PGA opgeleide fysiotherapeut die gedurende de wintermaanden een GOLFFiT pakket aanbied in groepsverband.

Wanneer vinden de lessen plaats?
Winterlessen vinden plaats 8 weken voor en na de kerstvakantie. Het GOLFFiT pakket loopt van week 46-14.

U kunt zich voor de winterlessen individueel of als groep aanmelden. Er wordt rekening gehouden met spelniveau bij het indelen van de groepen.

Pakket 1 bestaat uit 10 groepslessen van 45 minuten. Pakket 2 bestaat uit 8 aanvullende trainingen van 45 minuten.

Wat kost het?
Pakket 1 € 189,- per persoon.
Pakket 1 + 2 € 299,- per persoon.

10% korting op pakket 1(en 2) als u zelf een groep aanmeldt van minimaal 4 personen.

Zomerlessen

Het gaat om een serie van 6 technische lessen van 45 minuten en 2 baanlessen van 90 minuten. Gedurende de 6 standaard lessen worden alle spelonderdelen behandeld. We kijken naar de basis van de slag en richten ons op het bewust worden en oefenen van aspecten zoals het verbeteren van je balcontact en gevoel voor richting.

U kunt zich voor de zomerlessen individueel of als groep aanmelden. Er wordt rekening gehouden met spelniveau bij het indelen van de groepen. In tegenstelling tot de winterlessen (die wekelijks worden gepland op een vast schema) zullen de data voor de zomerlessen flexibel met de groep worden ingepland.

Wanneer vinden de lessen plaats?
De zomerlessen kunnen gepland worden in de periode juni-september.

Wat kost het?
€ 179,- per persoon.

10% korting als u zelf een groep aanmeldt van minimaal 4 personen.

Zomertrainingen

Het doel van de trainingen is om een sfeer te creëren op de club waar gelijkgestemde mensen samen gaan oefenen. De academie begeleid de wekelijks trainingen van 50 minuten door verschillende oefenvormen en wedstrijden uit te zetten.

De trainingen zijn van grote meerwaarde en u zult door het jaar heen verbetering zien in uw spel!

Tijdens iedere training is er aandacht voor: 

  • Een beperkt blok techniek
  • Doelgerichte oefenvormen
  • Wedstijdjes

1x per maand wordt ook een volledige shortgame-test afgenomen waardoor u goed kunt bijhouden hoe de vooruitgang is.

Wat kost het?
Optie 1: Neem een abonnement voor € 69 p/maand. Hiervoor mag je aan 4 trainingen per maand meedoen.
Optie 2: Neem in een keer 3 maanden af voor € 179. Hiervoor mag je aan 4 trainingen per maand meedoen.
Optie 3: Koop het hele seizoen af voor slechts € 259. Hiervoor mag je 4 trainingen per maand meedoen gedurende 5 maanden (mei-september).

Bij aanmelden van een groep van minimaal 4 personen ontvangt u 10% korting op de prijs!

Wanneer vinden de trainingen plaats?
De trainingen vinden wekelijks plaats in de periode mei tot en met september

Beschikbare tijdstippen zijn afhankelijk van het aantal mensen wat zich opgeeft. Indien u zelf een groepje van minimaal 4 personen heeft kunt u zelf een tijdstip plannen in overleg met de academie.

We mikken op groepen van 3-6 personen. Indien u zich alleen aanmeldt proberen wij de groepen zo in te delen dat iedereen de kans krijgt om te mee te trainen.

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar golfacademie@keppelse.nl om aan te melden voor de lessen of trainingen. Als u zelf een groep heeft samengesteld meldt u dan aan als groep.

Meer inhoudelijke informatie over de lessen en training kunt u terugvinden in de nieuwsberichten op onze website in de aanloop naar het betreffende seizoen.