Dit jaar hebben wij twee nieuwe lespakketten beschikbaar voor mensen die individueel of als tweetal wat specifieker aan hun spel willen werken.

Pakket 1: Verder slaan (perfect voor de winter!)

‘Hoe kan ik verder slaan?’, dit is een van de vragen die wij het meest krijgen. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde golfer een winst in afstand kan behalen van minimaal 5-10%. Dit pakket bestaat uit een serie lessen verspreid over een periode van 2-3 maanden waarin we aandacht geven aan de afstand en slag. We streven ernaar om twee aspecten te verbeteren:

  1. Verhogen van de swingssnelheid.
  2. Optimaliseren van de afstand met de huidige swingsnelheid.

Gedurende dit pakket is er aandacht voor technische en fysieke aspecten van het spel. De lessen worden gegeven met ondersteuning van TrackMan om continu feedback te geven.

Tijdens de lessen worden oefeningen meegegeven die tussen de lessen door worden getraind. Om het doel te bereiken is een inzet nodig. Het regelmaat van de lessen wordt op het individu aangepast afhankelijk van trainingsintensiteit en mogelijkheden.

Pakket 2: Vaardigheid verhogen

Dit pakket is erop gericht om golfers permanente vaardigheden te leren en creatiever te laten worden. Gedurende de lessen leert u de kernvaardigheden die invloed hebben op de richting van de bal en het optimale contact. U wordt zich bewust van u huidige patronen en gaat tijdens de lessen aan het werk om zelf controle te krijgen over aspecten zoals zwaaibaan, clubblad, balcontact en grond interactie.

Dit pakket bestaat uit een nulmeting waarin we uw huidige patronen analyseren. Vervolgens kijken we hoe u deze patronen zelf kunt beïnvloeden en uzelf eventueel kan corrigeren. Tenslotte leert u door middel van deze vaardigheden ook om creatiever te worden als golfer, allerlei balvluchten te slaan en makkelijker om te kunnen gaan met verschillende situaties in de baan.

Tijdens alle lessen wordt gebruik gemaakt van TrackMan om optimale feedback te geven. De nadruk ligt op het trainen van vaardigheden. Techniek wordt alleen besproken als dit een beperkende factor is in aanpassingen die we willen maken.

Kosten per pakket

Het gaat om individuele en persoonlijke pakketten. Het is daarom mogelijk om dit pakket af te nemen met maximaal 2 personen.

1 Persoon €299 voor 5 lessen van 45 minuten plus een nulmeting van 60 minuten.
2 Personen €199 p/p voor 5 lessen van 60 minuten plus een nulmeting van 75 minuten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Frank via frankhoekzemagolf@gmail.com of 06-28558000.