Golffysiotherapeut
Coen Sloot is woonachtig in Hummelo en werkzaam als fysioherapeut/praktijkhouder bij Fysioplus wat op steenworp afstand is van de Keppelse. Zo geeft Coen aan: “Hole 1 kan ik vanuit onze fitnessruimte zien!”.

De golfsport heeft hem gegrepen om zijn complexiteit van elementen waarbij de meeste aandacht uitgaat naar het fysieke.

Opleiding BACKtoGOLF en GPA hebben bijgedragen om inzicht te krijgen in de golfswing met daarbij passende analyse en behandelmethodes. Elk lichaam is anders en zal ook die swing laten zien. Zijn doel als Golffysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de golfer met zijn of haar fysieke problemen zolang mogelijk kan blijven spelen. Dit uiteraard ook met hulp van de golfpro’s.

Om dit doel te bereiken kunnen golfers meedoen aan GOLFFiT. Dit is een programma in de herfst-, winterperiode waarbij de golfbody getraind wordt op lenigheid, kracht en balans ter gunste van de golfswing. Dit wordt gedaan in groepen of individueel.

Samen met de golfacademie en de Keppelse hoop ik dat we in de toekomst kunnen spreken over een golftrainingscentrum waarbij de leden en nietleden welkom zijn en  gebruik kunnen maken van onze ervaringen en fasciliteiten.”

Veel langdurig golfplezier allemaal.

Functie / Specialisaties:
  • Golffitsessies voor stabiliteit en flexibiliteit.
  • Warming-up om fysiek goed voorbereid de baan in te gaan. 
  • Back2Golf / GPA / PGA gecertificeerd