PGA Headprofessional

Frank Hoekzema heeft zijn passie voor golf niet van een vreemde. Toen hij 12 was stond hij samen met zijn vader voor het eerst op de baan. In het begin vond hij het weinig aan maar vanaf het moment dat hij de baan echt op mocht was hij verkocht. Dit omdat het spel hem veel moois biedt, hij wordt geconfronteerd met zichzelf. Het is een weerspiegeling van het leven en dus ook de perfecte kans om aan jezelf te werken.

Op het Rijk van Nunspeet en Amelisweerd is alles begonnen voor Frank. Het is dé plek waar hij als amateur uitgroeide tot pro. Hij verliet deze vertrouwde plek voor een stage op Edese waarna hij lessen ging volgen op Echt / Susteren en Welschap. Uiteindelijk kon hij via een bedrijfsabbonement terecht op de Scherpenbergh waar hij drie jaar heeft gezeten. Deze drie jaren heeft hij samen doorgebracht met goede vriend en mental coach Bas Keder. Voordat Frank zijn nieuwe werkplek in de Achterhoek opzette, werkte hij bij Indoor Golf Twente en Golfbaan Weleveld. Hij heeft genoeg ervaring op gedaan om zich nu volledig te storten in de Keppelse.

Frank begon op zijn 15e als amateur deel te nemen aan verschillende toernooien. Hiervan waren de Brabazon Trophy en de Gold Medal in Engeland een van de grotere toernooien. Bij de Gold Medal in Engeland speelde Frank bijzonder goed. Zo goed zelfs dat, als hij niet was gediskwalificeerd doordat hij vergeten was kaarten te wisselen met zijn medespeler, hij de 4de plek had kunnen veroveren. Maar goed, verder is hij op zijn home clubs in totaal drie keer clubkampioen geworden en heeft hij meegespeeld voor het regionale (BB&O) onder 21 team. Hij had niks te klagen dus over zijn beginnende succes carrière.

Uiteindelijk werd Frank zelfs professional. In 2006 en 2007 speelde hij dan ook veel wedstrijden en kleine toernooien. Dit zorgde er zelfs voor dat hij de Monday Tour op zijn naam kon schrijven.

Wat Frank zijn beste rondes waren is moeilijk te zeggen. De tweede ronde toen Frank de clubkampioenschappen won staat dan wellicht bovenaan. Hier startte hij dramatisch waarbij hij 3+ en 8 holes stond. Hij wist uiteindelijk toch te winnen door in de tweede 0 holes in -6 te spelen en met 1 slag te winnen. Om dit soort taferelen staat Frank dan ook bekend. Zo speelde hij bijvoorbeeld ook de Monday Tour. Dit tournooi won hij op de Rosendealsche waar hij ook +5 stond na 8 holes en vanaf dat punt toch -6 speelde.

Met zijn taferelen, ervaring en uitgebreide kennis heeft Frank het ver geschopt. Zo ver dat hij nu met veel passie zijn eigen golfacademie leidt, en dat met succes!

Specialisaties:
  • UW EIGEN OPTIMALE, STABIELE EN KRACHTIGE SWING ONTDEKKEN.
  • AANDACHT VOOR CONCEPTEN ROND HET GEWENSTE CONTACT TUSSEN CLUB EN BAL OM DE DOOR U GEWENSTE RESULTATEN TE BEHALEN. 
  • DIEPGAANDE KENNIS OVER PERSOONLIJKE VERSCHILLEN EN HET LEERPROCES.
  • WERKEN MET MODERNE APPARATUUR ZOALS TRACKMAN 4 EN VIDEO OM NAUWKEURIGE EN GEDETAILLEERDE INFORMATIE TE VERZAMELEN. 
  • EERLIJK EN PROFESSIONEEL ADVIES OVER UW HUIDIGE CLUBS EN BESTELLEN VAN CLUBS OP MAAT. 
  • PERSOONLIJKE COACHING EN SAMENSTELLEN VAN EEN EFFECTIEF TRAININGSPLAN.