TrackMan-wintercompetitie 2019

Dit jaar hebben we een mooie wintercompetitie gehad op de prachtige software van TrackMan,waardoor het visueel aantrekkelijker is geworden en nog realistischer in de speelervaring.

Prijswinnaars

Hieronder vindt u links naar de prijswinnaars van de TrackMan-wintercompetitie 2019.

Iedereen die niet aanwezig was op de prijsuitreiking heeft tot eind maart de tijd om zijn prijs op te halen bij Frank of Roy!

Uitslagen

De uitslag van week 1 is bekend in de TrackMan wintercompetitie. Felicitaties gaan naar Mikky Hoes en Jurgen Eringfeld voor de overwinning in de netto competitie en Marjan Begeman in de bruto competitie bij de dames. De eerste week staan Frank en Roy nog bovenaan in de Bruto uitslag bij de heren maar een aantal mannen komen aardig in de buurt!

Een mooie eerste week met al 27 deelnemers.

Dames bruto

Dames netto

Heren bruto

Heren netto

De afgelopen week hebben 31 personen meegedaan op de 1ste 9 holes van Sheltor Harbor. Er is goed gespeeld en we hebben een indrukwekkende lijst aan mensen die zijn toegevoegd aan het ‘Beat the pro’ klassement.

Gefeliciteerd aan de netto weekwinnaars Henri Nijenhuis en Marleen van Zijl die respectievelijk scores van maar liefst -9 en -8 neer hebben gezet. Bruto wist Jurgen Eringfeld met een prachtige score van -1 in de buurt te komen van onze pro Frank Hoekzema die deze week -4 noteerde.

Aankomende week gaan we meer water zien op de 1ste 9 holes van Crystal Pines. Bereid u maar vast voor op de mooie uitzichten die u van mag genieten.

De uitslagen 

Dames bruto

Dames netto

Heren bruto

Heren netto

De afgelopen week hebben 33 personen meegedaan op de 1ste 9 holes van Crystal Pines. Het bleek een uitdagende baan te zijn met lastige bunkers en waterpartijen die regelmatig in het spel kwamen.

Bij de heren wist onze pro Frank Hoekzema deze week zowel bruto als netto de beste score neer te zetten met een ronde van -4. Bij de dames zette Marjan Begemann de laagste bruto score neer en wist Mikky Hoes netto te winnen met een score van +1.

Aankomende week maken we een reis naar schotland en spelen we op St. Andrews Old Course. Laten we hopen dat het niet al te hard gaat waaien!

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Het was weer een mooie en uitdagende week op de Old Course van St Andrews waar we de wind hebben getrotseerd op de tweede 9.

Bij de heren was onze netto winnaar Emiel Snelder met een prachtige ronde van -5. Bruto wist onze pro Frank de laagste score neer te zetten met een ronde van -2. Bij de dames was Marleen van Zijl winnares en de enige die net onder handicap wist te spelen. Bruto winnares deze week was Josta Duyn.

Aankomende week spelen we de eerste 9 holes op de PGA National.

De uitslagen

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Een drukke week in de competitie met maar liefst 38 deelnemers op de PGA National.

Netto winnaar bij de heren was deze week Richard de Vries met een score van -7 (-2 bruto) en dat was maar 1 slag achter onze pro Frank in de bruto uitslag.  Bij de dames was Marleen van Zijl net als vorige week netto winnares. Bruto winnares deze week was Josta Duyn.

Aankomende week spelen we op Sea Island Seaside Course.

De uitslagen

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Een leuke week op de Sea Island Seaside Course. Bij de dames was Josta Duyn de beste in het bruto klassement en wist Marleen van Zijl er wederom vandoor te gaan met de netto prijs. Bij  de heren werd er goed gescoord en wist Peter Ratelband met een nettoscore van -6 de eerste plek te veroveren. Onze pro Frank was een paar slagen beter dan Jurgen Eringfeld die nog maar nipt achter bleef met een knappe bruto score van +2.

De uitslagen

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Er was weer veel spektakel op de prachtige Albany Golf Course in de Bahama’s, een baan ontworpen door Ernie Els. Roy Teunissen wist voor het eerst de brutoscore van onze pro te evenaren met een mooie ronde van -2. Netto wist Thierry Ketz er met de overwinning vandoor te gaan met een score van -6.

Bij de dames was Jacqueline Zaal knap winnares in zowel de bruto als de netto uitslag.

Na volgende week worden de standen gepubliceerd. We hebben de helft van de wedstrijden er dan al weer opzitten. De beste 8 scores tellen mee voor het totaalklassement.

De uitslagen

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Beat the pro

De laatste week van 2018 zit erop en we hebben een tussenstand in de TrackMan-wintercompetitie.

Hieronder vind u de uitslagen van week 8 op de eerste 9 holes van Kissing Tree.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

We zijn van start gegaan met de tweede helft van de TrackMan-wintercompetitie op de Keppelse. Afgelopen week is er gespeeld op 2de 9 van Rungsted Golf Klub in Denemarken. Er is goed gespeeld en bij de heren hebben maar liefst 3 man onze pro Frank Hoekzema bruto verslagen. Aankomende week gaan we zien of deze dip van tijdelijke aard is of dat Frank zich weer kan herpakken.

Hieronder vind u de uitslagen van week 9.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Voor de tweede week op rij is onze pro Frank Hoekzema verslagen en de spanning voor het klassement loopt op. Afgelopen week is er gespeeld op de mooie Innisbrook GC. Copperhead.

Hieronder vindt u de weekuitslag.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Afgelopen week is er gespeeld op 2de 9 holes van de mooie Sea Island Plantation baan in Georgia. Hieronder vind u de resultaten.

Bij de heren was erg goed gespeeld en Jurgen Eringfeld pakte de netto overwinning. Bruto wist onze pro weer een keer bovenaan te eindigen met een score van -3.

Bij de dames was het erg spannend en wist Marjan Begemann met 1 slag voorsprong de bruto overwinning te pakken. Alma van Hoften speelde een knappe ronde van -2 om de netto prijs te mee naar huis te nemen.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Afgelopen week is er gespeeld op 2de 9 holes van Interlachen Country Club. Hieronder vind u de resultaten.

Bij de heren wist deze week Pieter Stenfert zowel de bruto als netto overwinning te pakken met een brutoscore van -1.

Bij de dames was Josta Duyn bruto de beste en wist Mikky Hoes de netto prijs te pakken.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Afgelopen week is er gespeeld op de 2de 9 holes van de Castle Course van St. Andrews in Schotland. Omstandigheden waren pittig met lange rough en een uiteraard kon de wind niet wegblijven aan de schotse kust.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Afgelopen week is er gespeeld op de 1ste 9 holes van Sedgefield Country Club. Er is goed gespeeld en met name indrukwekkend waren de rondes van Leonieke Hendriksen en Emiel Snelder die beiden met een score van -8 ruimschoots de netto overwinning pakten.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

We naderen het eind van de TrackMan-wintercompetitie. Afgelopen week is er gespeeld op de 1de 9 holes van Muirfield Village.

Hieronder de resultaten van afgelopen week.

Aankomende week ronden we de competitie af en is het de laatste kans om in het klassement te stijgen of een beat the pro te veroveren. We hebben voor vrijdag 8 april een gezellige avond gepland waar we hele mooie prijzen gaan uitreiken. Hierover ontvangen alle deelnemers binnenkort meer informatie.

De uitslagen 

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Hieronder vind u de uitslag van de beslissende week van een zeer succesvolle TrackMan-wintercompetitie. Wij bedanken iedereen die afgelopen winter heeft meegedaan en hebben er allemaal van genoten.

Wij hopen u in het najaar weer terug te zien voor de volgende TrackMan-wintercompetitie!

Wij publiceren een apart bericht voor de uitslag van de bonus week.

Iedereen die zijn week prijzen nog niet heeft opgehaald kan dit tot eind maart doen bij Roy of Frank!

Dames Bruto

Dames Netto

Heren Bruto

Heren Netto

Eindstand

Eindstand dames bruto

Eindstand dames netto

Eindstand heren bruto

Eindstand heren netto

Beat the pro