Dit jaar hebben wij twee nieuwe lespakketten beschikbaar voor mensen die individueel of als tweetal wat specifieker aan hun spel willen werken.

Pakket: Verder slaan (perfect voor de winter!)

Een van de vragen die wij het meest krijgen is ‘hoe kan ik verder slaan?’. In deze serie lessen verspreid over een periode van 2-3 maanden richten wij de aandacht erop om deze wens uit te laten komen.

Uit onderzoek blijkt dat er voor de gemiddelde golfer een winst in afstand te behalen is van minimaal 5-10%. Om dit te bereiken streven wij ernaar om twee aspecten te verbeteren: 

  1. Verhogen van de swingssnelheid. 
  2. Optimaliseren van de afstand met de huidige swingsnelheid.

Gedurende dit pakket is er aandacht voor technische en fysieke aspecten van het spel. De lessen worden gegeven met ondersteuning van TrackMan om continu feedback te geven. 

Er worden tijdens de lessen oefeningen meegegeven die tussen de lessen door getraind worden. Om het doel te bereiken is een inzet nodig en het regelmaat van de lessen wordt op het individu aangepast afhankelijk van trainingsintensiteit en mogelijkheden. 

Pakket: Vaardigheid verhogen 

Dit pakket is erop gericht om u permanente vaardigheden te leren en creatiever te worden als golfer. Gedurende de lessen leert u de kernvaardigheden die invloed hebben op de richting van de bal en het optimale contact. U wordt zich bewust van u huidige patronen en gaat tijdens de lessen aan het werk om zelf controle te krijgen over aspecten zoals zwaaibaan, clubblad, balcontact en grond interactie. 

Dit pakket bestaat uit een nulmeting waarin we uw huidige patronen analyseren. Vervolgens kijken we hoe u deze patronen zelf kunt beïnvloeden en uzelf eventueel kan corrigeren. Tenslotte leert u door middel van deze vaardigheden ook om creatiever te worden als golfer, allerlei balvluchten te slaan en makkelijker om te kunnen gaan met verschillende situaties in de baan. 

Tijdens alle lessen wordt gebruik gemaakt van TrackMan om optimale feedback te geven. De nadruk ligt op het trainen van vaardigheden en techniek wordt alleen besproken als dit een beperkende factor is in aanpassingen die we willen maken. 

Kosten per pakket

Het gaat om individuele en persoonlijke pakketten. Het is daarom mogelijk om dit pakket af te nemen met maximaal 2 personen. 

1 persoon €299 voor 5 lessen van 45 minuten plus een nulmeting van 60 minuten. 
2 Personen €199 p/p voor 5 lessen van 60 minuten plus een nulmeting van 75 minuten. 

Aanmelden

Je kan je aanmelden door contact op te nemen met Frank via frankhoekzemagolf@gmail.com of 06-28558000