Werk deze winter aan uw golfspel met behulp van technische lessen en trainingen!

Elke winter hebben wij een aanbod aan groepslessen op de Keppelse. We bieden twee pakketten aan. Pakket 1 vindt om de week plaats en pakket 2 in de tussenliggende weken. Het doel van pakket 2 is om een aanvulling te bieden waarbij de stof van pakket 1 herhaald en getraind wordt in de vorm van leuke oefenvormen. We volgen een vast programma per week met als voordeel dat u eventueel een keer aan kunt sluiten bij een andere groep als u op het vast geplande moment in de week niet beschikbaar bent.

We zullen tijdens pakket 1 veel aandacht geven aan aspecten zoals richting van de bal en balcontact. Pakket 1 is bedoeld om te werken aan uw techniek en alle spelonderdelen worden behandeld. Dit wordt onder andere gedaan in onze indoor ruimte met behulp van TrackMan 4. Ook met slecht weer kunnen de lessen dus gewoon door gaan bij een comfortabele temperatuur!

Wanneer vinden de lessen plaats?

Winterlessen vinden plaats 9 weken voor en na de kerstvakantie. Dit jaar gaan de winterlessen van start in week 43 met pakket 1. 

Pakket 1 bestaat uit 10 lessen van 45 minuten en vind plaats in de weken 43, 45, 47, 49, 51 en 01, 03, 05, 07, 09.

Pakket 2 bestaat uit 8 trainingen van 45 minuten vind plaats in de weken 44, 46, 48, 50 en 02, 04, 06, 08.

Wat kost het?

Pakket 1 € 159,- per persoon.

Pakket 1 + 2 € 259,- per persoon.

*10% korting op pakket 1(en 2) als u zelf een groep aanmeldt van minimaal 4 personen.

Aanmelden?

U kunt zich voor de winterlessen individueel of als groep aanmelden. Er wordt rekening gehouden met spelniveau bij het indelen van de groepen.

Stuur een mail naar frankhoekzemagolf@gmail.com om u aan te melden voor de winterlessen. 

Graag de volgende informatie doorgeven: 
●    Naam en contact gegevens 
●    Huidige handicap 
●    Voorkeur qua dag en tijdstip