Vanaf half oktober gaan we weer van start met de winterlessen. De winterlessen bieden u de kans om uw spel te verbeteren en stimuleren om de hele winter naar de baan te blijven komen! De lessen zijn altijd leerzaam en gezellig!

We bieden twee pakketten aan:

  • Pakket 1 bestaat uit 10 lessen van 45 minuten en vindt plaats in de weken 42, 44, 46, 48, 50 en 01, 03, 05, 07, 09.
  • Pakket 2 bestaat uit 8 trainingen van 45 minuten vind plaats in de weken 43, 45, 47, 49 en 02, 04, 06, 08.

Pakket 1 is bedoeld om te werken aan uw techniek en alle spelonderdelen worden behandeld. Er zal aandacht zijn voor het goed raken van de bal en meer controle krijgen over de richting. 

Het doel van pakket 2 is om een aanvulling te bieden waarbij de stof van pakket 1 herhaald en getraind wordt in de vorm van leuke oefenvormen. We volgen een vast programma per week met als voordeel dat u eventueel een keer aan kunt sluiten bij een andere groep als u op het vast geplande moment in de week niet beschikbaar bent.

Naast de winterlessen werken we ook samen met een PGA opgeleide fysiotherapeut die gedurende de wintermaanden een GOLFFiT pakket aanbied in groepsverband. In overleg kunnen wij het zo proberen te plannen dat de GOLFFiT sessies en de lessen aansluitend op elkaar zijn. 

Wat kost het?
Pakket 1 € 179,- per persoon.
Pakket 1 + 2 € 279,- per persoon.
*10% korting op pakket 1 (en 2) als u zelf een groep aanmeldt van minimaal 4 personen.

Aanmelden?
U kunt zich voor de winterlessen individueel of als groep aanmelden. Er wordt rekening gehouden met spelniveau bij het indelen van de groepen.

Stuur een mail naar golfacademie@keppelse.nl om u aan te melden voor de winterlessen. 

Graag de volgende informatie doorgeven: 
●    Naam en contact gegevens 
●    Huidige handicap 
●    Voorkeur qua dag en tijdstip