Wilt u starten met golf? Kom golfen bij de Keppelse! Naast onze aantrekkelijke opties om te gaan lessen hebben wij namelijk ook een van de grootste en meest enthousiaste rabbitafdelingen in Nederland, waardoor u als startende golfer bij ons altijd goed zit!

Wilt u geheel vrijblijvend kennismaken met het spel? Bij ons heeft iedereen recht op één kennismakingsles voor maar €25 om te ervaren hoe leuk golf is.

U kunt vervolgens inschrijven voor onze groepslessen of u
aanmelden voor een individueel traject naar
baanpermissie.

STAP 1

Naar baanpermissie

Baanpermissiepakket voor starters

 • 6 lessen van 45 minuten.
 •  Uitleg van de regels en etiquette.
 •  Gebruik van golfclubs en ballen tijdens de lessen.
 • Onbeperkt toegang tot de oefenfaciliteiten
  (gedurende de periode van de lessen), excl.
  oefenballen.
 • Spelersboekje stap 1.

Tarieven

 • 1 persoon: € 250
 • 2 personen: € 137,50 per persoon
 • 3 – 6 personen € 99 per persoon (€ 79 t/m 18 jaar)

De kosten om te registreren voor NGF-baanpermissie zijn niet inbegrepen in het bedrag.

U kunt zich aanmelden als groep van 3 – 6 personen. Indien u alleen bent maar wel in een groep wil lessen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. We starten dan zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

U kunt kiezen om één les per week te volgen gedurende zes weken of twee lessen per week gedurende drie weken.

Tijdens de lessen maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basis van de techniek en etiquette. U doet ook op een veilige manier baanervaring op.

Na afloop van de serie lessen krijgt u van ons een lokaal baanpermissie. Hiermee kunt u onder begeleiding spelen op de Keppelse.

Voordelig een set aanschaffen als beginner?

Tijdens of na afloop van het pakket kunt u gebruikmaken van een speciale aanbieding voor een halve set met clubs met 10% korting. U kunt natuurlijk ook een fitting voor een complete set laten doen! Om tussen de lessen door te oefenen kunt u eventueel een leenset krijgen voor €30 gedurende de periode van de 6 lessen.

STAP 2

Uw handicap halen

Voor golfers met baanpermissie die zichzelf verder willen ontwikkelen bieden wij het stap 2 pakket richting HCP 54. Gedurende de 5 technische lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan de 5 basistechnieken van het spel. De baanlessen geven u de ervaring die nodig is om deze vaardigheden om te zetten in de praktijk. U zult meer plezier gaan beleven in het golfspel!

Stap 2: Naar HCP 54 (GVB)

 • 5 ‘technische’ lessen van 75 minuten.
 • 2 baanlessen van 90 minuten.
 • Gebruik ballen tijdens de lessen.
 • Onbeperkt toegang tot de oefenfaciliteiten (gedurende
  de periode van de lessen), excl. Oefenballen.
 • Spelersboekje stap 2

Tarieven

 • 2 personen € 275
 • 3 personen € 219
 • 4-6 personen € 199

Het lesprogramma biedt geen garantie tot behalen van HCP 54. Indien uw niveau na de serie lessen toereikend is bespreekt de pro de vervolgstappen met u. Wij hebben op de Keppelse een groep begeleiders die u de kans bieden mee de baan in te gaan voor het behalen van HCP 54.

Om mee te doen met de cursus tot HCP 54 dient u in het bezit te zijn van baanpermissie. De lessen vinden elke 1-3 weken plaats afhankelijk van de oefen frequency van de groep. We verwachten dat er meerdere uren geoefend worden tussen iedere les.

De baan in? Vanaf €65 p/maand!

Voor golfers die hun baanpermissie halen en doorgaan met Stap 2 bij de Keppelse Golfacademie bestaat de mogelijkheid om, naast het afsluiten van een lidmaatschap of het betalen van een greenfee, een baanpermissie abonnement af te sluiten. Met dit abonnement kan men na het behalen van baanpermissie, een 9 holes oefenronde spelen onder begeleiding van een lid van de KGC met minimaal handicap 54. Het abonnement is een maand geldig en kan maximaal 3 keer worden verlengd. Verlengen is niet meer mogelijk na het behalen van HCP 54. Het label wordt verstrekt door de Golfacademie. Betaling van 65,– Euro per maand geschiedt bij het secretariaat.

REGISTRATIE VAN BAANPERMISSIE

Bij NGF

Indien u in aanmerking komt voor een NGF-baanpermissie dan dient u aangemeld te worden bij de vereniging.
Wij hebben hiervoor op de Keppelse drie mogelijkheden:

 1. 1. U kunt lid worden van de Keppelse Golfclub.
 2. U kunt zich aanmelden voor handicapregistratie bij de KGC
 3. U kunt gebruik maken van een kennismakingsarrangement van drie maanden.

Indien u voor een van de bovenstaande mogelijkheden kiest, verzorgt het secretariaat van de KGC de administratie en ontvangt
u het NGF-pasje ‘baanpermissie’. Informatie over het tarief vindt u bij Lidmaatschap - Tarieven 2020. Het inschrijfformulier kunt u
aanvragen bij het secretariaat of hier downloaden: aanvraag hcp-registratie.

Toch liever een serie losse lessen volgen? Ook dit kan bij de Keppelse. Neem hiervoor meer contact met ons op.